Curriculum Vitae

Print Friendly, PDF & Email

Arbetshistoria

2018.05 – Nu!
Nordea Executive Dining (Kökschef)
Ansvarar för gästmatsalens kök dagliga drift, samt all menyplanering och inköp.

2016.11 – 2018.04
Majola Restaurangkonsult AB (Kökschef, Souschef, Kock)
Arbetar på olika uppdrag runtomkring på stockholms hotel och krogar.

2016.08 – 2016.10
The Hub Hotel and Livingroom (Kökschef)
Ansvarar för kökets och restaurangens uppbyggnad efter en omfattande renovering.

2016.01 – 2016.07
Restaurang Helgafjäll, Coor Service Management AB
(TF Restaurangchef/Kökschef)

2013.04 – 2015.12
Restaurang Westman, Coor Service Management AB (Gruppchef)
Ansvarar för den dagliga driften, resultat och personal på Westmanska Palatset. Restaurangen erbjöd allt från pausförtäring, affärs- och konferenslunch till middag festvåning och catering.

2012.02 – 2013.03
SEB Private Banking, Coor Service Management AB (Kock)
Ansvarar för att planera och skapa menyer för bankens representations luncher samt att planera och tillaga kvällsmenyer inför vinprovningar och teatermiddagar. All inköp och drift.

2005.08 — 2012.01
Majola Restaurangkonsult (Kökschef, Souschef, Kock)
Arbetar på olika uppdrag runtomkring på stockholms hotel och krogar.

2004.11 – 2005.08
Restaurang Rasken, Rinkeby Sdf (Handledare, Kock)
Jobbar som handledare med klienter på restaurang Rasken som drevs av Rinkeby Sdf.

2001.06 – 2004.11
Nordic Hotels/Ldine (Köksmästare)
Arbetar som ansvarig chef i köket på restaurangen Ldine. Ansvar över ekonomi, drift, personal och inköp.

1999.06 – 2001.06
Scandic Hotels/Sjöfartshotellet (Köksmästare)
Arbetar som köksmästare med ansvar för kökets ekonomi och drift, kvalitet, matsedelsplanering, personal, inköp och budget

1999.04 – 1999.06
Anders Limpbar (Kock)
Ansvarig Kock, tillfälligt jobb

1998.11 – 1999.05
Atrax Serviceteam (Köksmästare)
Personal uthyrning. Är inhyrd som köksmästare på scandic Sjöfartshotellet, där jag senare blir rekryterad.

1998.04 – 1998.10
Partena Cater (Enhetschef)
Enhetschef med totalansvar för en restaurang.

1996.08 – 1998.04
Partena Cater (Köksmästare)
Arbetar som köksmästare med ansvar för kökets ekonomi, drift, kvalitet, matsedels planering, personal, inköp och budget.

1996.01 – 1996.08
Rest. Drottning Kristina (1:e kock)

1995.03 – 1995.11
FN – tjänst, Bosnien Hercegovinia (Kock, HMG-skytt)

1990.02 – 1995.03
Rest. Aveny, Sundsvall (Kock)

1989.09 – 1990.01
Rest. O Sole Mio, Sundsvall (Kock)

1989.04 – 1989.08
Knaust Salonger, Sundsvall (Kock)

Print Friendly, PDF & Email