Personlig presentation
Jag har alltid gillat att jobba med människor, och god service har varit ett ledord för mig i min yrkesroll.
Kärlek till god mat och god service, och har genom årens lopp förskaffat mig en väldigt bred kunskapsplattform. Det kan gälla allt ifrån att visa flexibilitet och ”gilla läget” i krigets Bosnien till fin a la carte matlagning och högklassig matlagning i SEB’s representationsmatsal.
Just min breda erfarenhet och förmåga att anpassa mig tycker jag är en av mina främsta styrkor.
Privat är jag gift och vi har en dotter född 2009. Jag tycker om att resa och uppskattar god mat och dryck. När jag vill göra något helt annat så pysslar jag gärna med motorcyklar.
Arbetshistorik
2021-09 – Nu?
IF/ISS Facility Services (Souschef)
2020-08 – 2021-08
ISS Facility Services (Kock)
P.g. av Covid 19 arbetar jag runt på olika enheter inom ISS Facility Serviceses som kock.
2018-05 – 2020-08
Nordea gästmatsalar/ISS Facility Services (Kökschef)
2016-11 – 2018-04
Majola Restaurangkonsult (Kökschef, Souschef, Kock)
2016-08 – 2016-10
The HUB hotel and Livingroom (Kökschef)
2016-01 – 2016-07
Vikarierande restaurangchef/köksmästare inom Coor Service Management, Food by Coor.
2013-04 – 2015-12
Restaurang Westman, Westmanska Palatset (Coor Service Management AB) Blir ombedd att hjälpa till på restaurang westman.
F.o.m 1:a Augisti 2013 förändras anställningen till gruppchef för hela restaurangen.
2012-02 – 2013-04
SEB Private Banking (Coor Service Management AB)
Har ansvar för köket i representationsmatsalen på SEB’s kontor för Private Banking på Sveavägen, Stockholm.
Har ansvar för köket i representationsmatsalen på SEB’s kontor för Private Banking på Sveavägen, Stockholm.
2005 08 — 2012 01
Majola Restaurangkonsult (Kökschef, Souschef, Kock) Arbetar på olika uppdrag runtomkring på stockholms hotel och krogar.
2004 11 – 2005 08
Rasken/Rinkeby Sdf (Handledare, Kock) Jobbar som handledare med klienter på restaurang Rasken som drevs av Rinkeby Sdf.
2001 06 – 2004 11
Nordic Hotels/Ldine (Köksmästare) Arbetar som ansvarig chef i köket på restaurangen Ldine.
Ansvar över ekonomi, drift, personal och inköp.
Ansvar över ekonomi, drift, personal och inköp.
1999 06 – 2001 06
Scandic Hotels/Sjöfartshotellet (Köksmästare) Arbetar som köksmästare med ansvar för kökets ekonomi och drift, kvalitet, matsedelsplanering, personal, inköp och budget
1999 04 – 1999 06
Anders Limpbar (Kock) Ansvarig Kock, tillfälligt jobb
1998 11 – 1999 05
Atrax Serviceteam (Köksmästare) Personal uthyrning. Är inhyrd som köksmästare på scandic Sjöfartshotellet, där jag senare blir rekryterad.
1998 04 – 1998 10
Partena Cater (Enhetschef) Enhetschef med totalansvar för en restaurang.
1996 08 – 1998 04
Partena Cater (Köksmästare) Arbetar som köksmästare med ansvar för kökets ekonomi, drift, kvalitet, matsedels planering, personal, inköp och budget.
1996 01 – 1996 08
Rest. Drottning Kristina (1:e kock)
1995 03 – 1995 11
FN – tjänst, Bosnien Hercegovinia (Kock, HMG-skytt)
1990 02 – 1995 03
Rest. Aveny, Sundsvall (Kock)
1989 09 – 1990 01
Rest. O Sole Mio, Sundsvall (Kock)
1989 04 – 1989 08
Knaust Salonger, Sundsvall (Kock)
Utbildningar
Fullgjord Grundskola: Ja
Gymnasieutbildning: Livsmedelsteknisk, 2 år
Kurser och program
- 2015-09-09/16 STAD Utbildning
- 2003-11-24/25 Time Care, Systemadministratör
- 2003-05-26/27 3700 POS. Administratör
- 2000/01 Chef i Scandic
Förtroendeuppdrag
2009-10 – 2011-06 Brf Svavlet 4, Styrelseordförande
Övriga kunskaper och färdigheter
- Datakunskaper – Mycket goda
- Körkort: Ja
- Egen bil: Ja
- Språk:
- Svenska – Modersmål
- Engelska – Flytande
- Tagalog – Något